Download Download

Välkommen till Kry

Vill du göra skillnad och delar vår vision om
en jämlik vård som är tillgänglig för alla?
Då har du hittat rätt.

Ett jobb – många möjligheter

Din livssituation och dina personliga mål är viktigt för oss. Oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller per timme har vi något som passar dig.

Full flexibilitet

Som vårdpersonal hos oss väljer du själv när och varifrån du vill arbeta. Du kan med fördel kombinera ditt arbete på en fysisk mottagning med dina insatser på Kry.

Personlig patientkontakt

Våra patienter berättar ofta hur nöjda de är med vårdpersonalen de fått hjälp av. Dessutom upplever många att vårdmötet blir mer personligt när det sker via video.

Över 400 nya kollegor

Vår mångfald i såväl kompetens som perspektiv är en stark tillgång för företaget, våra patienter – och våra medarbetare. Möjligheterna att utvecklas och lära från briljanta kollegor är oändliga.

Innovation och förändringsarbete

Vi älskar innovation och jobbar nära våra produktutvecklare för att snabbt kunna gå från idé till verklighet. Din input, dina tankar och förslag som vårdpersonal är viktiga för att ta vår tjänst till nästa nivå.

Kontinuerligt lärande

Kontinuerlig kompetensutveckling av vårdpersonal är viktigt för att tillhandahålla bästa möjliga vård. Efter en gedigen utbildning inför din första dag erbjuder vi regelbundna webbinarium, workshops och föreläsningar.

Vårdkvalitet

Tack vare omfattande data har vi en rad smarta beslutsstöd och omfattande kvalitetsprocesser som guidar oss i vårt arbete att ständigt tillhandahålla bättre, mer kvalitativ vård – där vi strävar efter att vara ledande i Sverige.

Lediga tjänster

Klicka nedan på den tjänst du är intresserad av för att läsa mer och ansöka.

Louise Levin

Lead Medical Recruiter

Hör gärna av dig vid anställningsfrågor.