Download Download

Välkommen till KRY

Vi letar ständigt efter kompetenta individer som delar vår vision om en modern och jämlik vård som är tillgänglig för alla.

Ett jobb – många möjligheter

Din livssituation och dina personliga mål är viktigt för oss. Oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller per timme har vi något som passar dig.

Full flexibilitet

Som vårdpersonal hos oss väljer du själv när och varifrån du vill arbeta. Du kan med fördel kombinera ditt arbete på en fysisk mottagning med dina insatser på KRY.

Personlig patientkontakt

Våra patienter berättar ofta hur nöjda de är med vårdpersonalen de fått hjälp av. Dessutom upplever många att vårdmötet blir mer personligt när det sker via video.

Över 400 nya kollegor

Vår mångfald i såväl kompetens som perspektiv är en stark tillgång för företaget, våra patienter – och våra medarbetare. Möjligheterna att utvecklas och lära från briljanta kollegor är oändliga.

Innovation och förändringsarbete

Vi älskar innovation och jobbar nära våra produktutvecklare för att snabbt kunna gå från idé till verklighet. Din input, dina tankar och förslag som vårdpersonal är viktiga för att ta vår tjänst till nästa nivå.

Kontinuerligt lärande

Kontinuerlig kompetensutveckling av vårdpersonal är viktigt för att tillhandahålla bästa möjliga vård. Efter en gedigen utbildning inför din första dag erbjuder vi regelbundna webbinarium, workshops och föreläsningar.

Vårdkvalitet

Tack vare omfattande data har vi en rad smarta beslutsstöd och omfattande kvalitetsprocesser som guidar oss i vårt arbete att ständigt tillhandahålla bättre, mer kvalitativ vård – där vi strävar efter att vara ledande i Sverige.

Jesper Enander,
Chefspsykolog på KRY.

Ålder:
39 år (1979)

Bakgrund:
Medicine doktor i klinisk neurovetenskap 2016 vid Karolinska Institutet. Legitimerad psykolog sedan 2011. Utbildad vid Uppsala Universitet.

Intressen inom vård:
Kroppsuppfattning och dysmorfofobi

Gillar att göra på fritiden:
Läsa, spela TV-spel med yngsta sonen samt att ta långa skogspromenader.

Joakim Röstlund,
Medicinskt ansvarig läkare på KRY

Ålder:
36 år (1981)

Bakgrund:
Specialist i allmänmedicin sedan 2013. Utbildad på Göteborgs Universitet och AT, ST i Hallands län.

Intressen inom vård:
Ortopedisk medicin (OMI) & Idrottsmedicin

Gillar att göra på fritiden:
Hängiven löpare på distanserna milen till marathon.

Hur är det att arbeta på KRY?

Vi har fler än 400 läkare, sjuksköterskor och psykologer som alla arbetar mot samma mål. Så här säger en av dina blivande kollegor:

Jag har arbetat på Sahlgrenska i Göteborg i 5 år och arbetar ca 12-15 timmar per vecka på KRY. För mig är det väldigt spännande att vara med och utveckla framtidens vård - det finns många fall då fysisk undersökning inte krävs och där KRY är ett fantastiskt komplement till den fysiska vården.

Nooraldeen Al-Dury

ST i internmedicin

Lediga tjänster

Klicka nedan på den tjänst du är intresserad av för att läsa mer och ansöka.

Louise Källén

Lead Doctor Recruiter

Hör gärna av dig vid anställningsfrågor.