Kry BMM Storgatan Bromölla

Välkommen till vår barnmorskemottagning på Storgatan i Bromölla.

Förutom graviditetsövervakning kommer barnmorska att erbjuda klimakterierådgivning med behandling, föräldrautbildning och profylaxkurs inför förlossning, cellprovstagning, preventivmedelsrådgivning och akupunktur.

Visste du att akupunktur kan vara effektivt mot graviditetsillamående, klimakteriebesvär och som smärtlindring vid spiralinsättning?

Boka tid

Öppettider

måndag-fredag08:00–16:30

Kontakt

Telefon

0456-488 20

Adress

Storgatan 58

29535 Bromölla

Hitta hit

Provtagning

måndag-torsdag07:30–11:30fredag08:00–11:30

Få hjälp med sexuell och reproduktiv hälsa

På våra barnmorskemottagningar hjälper vi dig hjälp med allt från gynekologi och sexuell hälsa till graviditet och klimakteriet.

Graviditet

Du blir tilldelad en barnmorska som ger dig stöd och vård både före, under och efter graviditeten. Om det är dags att göra ultraljud, KUB-test eller NIPT-test hjälper vi dig att boka in det.

Lätt gynekologi

Vi erbjuder gynekologisk undersökning och bedömning till dig med avvikande vaginal flytning, klåda, smärtsamma menstruationer, önskan om menstruationsförskjutning eller önskan om gynekologisk undersökning av barnmorska. Besök kopplat till lättgynekologi debiteras med 200 kr.

Preventivmedel

Vi hjälper dig med råd och förskrivning av preventivmedel, insättning av p-stav och spiral, samt kostnadsfritt akut p-piller för dig under 21 år.

Provtagning och test

Hos oss kan du göra cellprov, graviditetstest och test för könssjukdomar, som till exempel klamyditatest.

Vårt vårdutbud

Våra erfarna barnmorskor, läkare och sjuksköterskor ser till att du får vården du behöver. Detta är vad vi kan hjälpa till med på vår barnmorskemottagningar .

GraviditetsövervakningKlimakterierådgivningFöräldrautbildningProfylaxkurs inför förlossningCellprovstagningPreventivmedelAkupunktur

Vi hjälper dig även i appen

Vård ska vara både trygg och tillgänglig. Därför kan vår erfarna vårdpersonal också hjälpa dig i vår app – så att vi finns här för dig när som helst, var som helst.

I appen kan du bland annat:

  • Prata med legitimerad vårdpersonal via videosamtal och chatt.
  • Följa fostrets utveckling i vår graviditetskalender.
  • Beställa hem ett kostnadsfritt klamydiatest.
  • Förnya recept.
Logga in

Vanliga frågor om vår barnmorskemottagning

Hitta till Kry BMM Storgatan Bromölla

Storgatan 5829535 BromöllaVägbeskrivning