Kry BMM Triangeln

Vi på Krys barnmorskemottagning Triangeln kan hjälpa dig med det mesta relaterat till sexuell och reproduktiv hälsa, till exempel preventivmedel, graviditet, klimakteriet eller könssjukdomar. Om du är bosatt i Skåne kan du även få hjälp digitalt efter våra ordinarie öppettider.

Boka tid

Öppettider

måndag-fredag08:00–17:00

Kontakt

Telefon

040-643 44 00

Adress

Södra Förstadsgatan 54

211 43 Malmö

Hitta hit

Få hjälp med sexuell och reproduktiv hälsa

På våra barnmorskemottagningar hjälper vi dig hjälp med allt från gynekologi och sexuell hälsa till graviditet och klimakteriet.

Graviditet

Du blir tilldelad en barnmorska som ger dig stöd och vård både före, under och efter graviditeten. Om det är dags att göra ultraljud, KUB-test eller NIPT-test hjälper vi dig att boka in det.

Lätt gynekologi

Vi erbjuder gynekologisk undersökning och bedömning till dig med avvikande vaginal flytning, klåda, smärtsamma menstruationer, önskan om menstruationsförskjutning eller önskan om gynekologisk undersökning av barnmorska. Besök kopplat till lättgynekologi debiteras med 200 kr.

Preventivmedel

Vi hjälper dig med råd och förskrivning av preventivmedel, insättning av p-stav och spiral, samt kostnadsfritt akut p-piller för dig under 21 år.

Provtagning och test

Hos oss kan du göra cellprov, graviditetstest och test för könssjukdomar, som till exempel klamyditatest.

Vårt vårdutbud

Våra erfarna barnmorskor, läkare och sjuksköterskor ser till att du får vården du behöver. Här är exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

AbortrådgivningAkut p-pillerAmningshjälpGynekologiskt cellprovGynekologisk undersökningGraviditetsövervakningIllaluktande flytningarKlimakteriebesvärMellanblödningarPMS-besvärPreventivmedelRådgivning om sexuell hälsaTest för HPV-virusTest för könssjukdomarSamlagssmärtaSkjuta upp mensStöd för nyblivna föräldrarSvårigheteter att bli gravid

"På en BMM möter vi kvinnor i alla åldrar – exempelvis unga som behöver preventivmedel för första gången, gravida och deras partner, samt kvinnor som genomgått klimakteriet.

Vi hjälper även till med cellprover, test av sexuellt överförbara sjukdomar och hälsosamtal om PMS och klimakteriebesvär."

Caroline, barnmorska på Kry

Vi hjälper dig även i appen

Vård ska vara både trygg och tillgänglig. Därför kan vår erfarna vårdpersonal också hjälpa dig i vår app – så att vi finns här för dig när som helst, var som helst.

I appen kan du bland annat:

  • Prata med legitimerad vårdpersonal via videosamtal och chatt.
  • Följa fostrets utveckling i vår graviditetskalender.
  • Beställa hem ett kostnadsfritt klamydiatest.
  • Förnya recept.
Logga in

Läs mer om vårt vårdutbud

Vanliga frågor

Hitta till Kry BMM Triangeln

Södra Förstadsgatan 54211 43 MalmöVägbeskrivning