Vi hjälper dig
inom 30 minuter.

Vi hjälper dig, hos dig.

Med Kry i mobilen är hjälpen aldrig längre bort än ett videosamtal. Här fördjupar vi oss i några av fördelarna.

Det är bara när du behöver en fysisk undersökning som du behöver gå till en fysisk vårdcentral. I många andra fall kan du få hjälp digitalt. Förutom att träffa läkaren eller sjuksköterskan snabbt (vi svarar oftast inom några minuter) bestämmer du själv när på dygnet du vill ha mötet eftersom vi har öppet jämt. Dessutom har vi möjligheten att kombinera läkarens eller sjuksköterskans bedömning med provtagningar tack vare våra samarbeten med över 800 laboratorier runt om i landet.

Idag hjälper vi ca 90% av alla som bokar ett möte hos oss. Med tiden siktar vi mot att kunna hjälpa ännu fler. Bland annat genom öppnandet av egna fysiska vårdcentraler men också via ny teknik som t ex smarta klockor och andra digitala verktyg. När dessa integreras i vår smidiga och lättillgängliga vårdprocess kommer det bli möjligt att sköta ännu mer av din hälsa och vård på distans.

Många vill gärna träffa samma person varje gång de kontaktar vården. En anledning är att det skapar trygghet eftersom vårdpersonalen lär känna dig och din vårdhistorik. För att möta det här behovet kan du alltid välja att träffa samma läkare, sjuksköterska eller psykolog hos oss på KRY. Dessutom kan vår personal komma åt både din läkemedelslista och tidigare vårdhistorik. Allt för att kunna ge dig en så bra bedömning och trygg behandling som möjligt.

Våra läkare kan skriva ut recept under samma förutsättningar som en läkare i den fysiska vården. Det innebär att det görs en medicinsk bedömning inför varje förskrivning. När det krävs en fysisk undersökning, när ett kroniskt tillstånd behöver uppföljning eller när det handlar om narkotikaklassade läkemedel har läkaren både rätt och en skyldighet att neka patientens önskemål. Annars är själva proceduren enkel, om du gett oss tillåtelse att få tillgång till listan över dina uthämtade recept de senaste 15 månaderna samt att vi får din tillåtelse att verifiera detta.

Vi kan ta hand om med det mesta som inte kräver en fysisk undersökning. Kolla bara här!

KRY på direkten
– så går det till

Telefon med BankID

Logga in i appen

Ladda ned KRY, logga in med BankID och ange vad du söker hjälp för.

Boka tid

Svara på några korta frågor och välj en tid som passar dig.

doctor

Bli uppringd

Läkaren eller sjuksköterskan ringer upp dig i appen och vårdmötet är igång.

Påbörja behandling

Om du blir ordinerad behandling kan du få din medicin hemlevererad.

KRY HealthApplication Android 5.0, iOS 10.0

Genomsnittligt betyg för vår app: 4.9/5147096