bild-pa-bvc-triangeln-kry

Kry BVC Triangeln

Välkommen till vår BVC i Triangeln. Ni blir kallade till oss för hälsoundersökningar, läkarbesök och vaccinationer ända fram till skolstart. Vi kan även svara på frågor och erbjuda stöd och råd kring föräldrarollen. Våra barnsjuksköterskor har lång erfarenhet av barnavård och blir en trygg kontakt för dig och din familj.

Ring och boka tid

Öppettider

måndag-fredag08:00-17:00

Kontakt

Telefon

040-643 44 00

Adress

Spångatan 1

21144 Malmö

Hitta hit

Kry BVC Triangeln

Spångatan 1

21144 Malmö

Vägbeskrivning

måndag-fredag

08:00-17:00

Kontakt

Telefon

040-643 44 00

Hitta hit

Barnhälsovårdsprogrammet

På Kry BVC Triangeln arbetar vi efter barnhälsovårdsprogrammet som är framtaget av socialstyrelsen. I programmet ingår hälsoundersökningar, vaccinationer och barnläkarbesök. Vid alla besök pratar vi om barnets utveckling samt mäter och väger ert barn.

Läs mer på rikshandboken

Vaccinationsprogrammet för barn

Vaccinationer ges på Kry BVC Triangeln enligt det svenska vaccinationsprogrammet. Barnet erbjuds vaccin mot tolv sjukdomar som tas vid olika åldrar. Vaccinationerna är avgiftsfria.

Läs mer på 1177

Följ din graviditet i Kry-appen

På vår BVC hjälper vi dig när barnet är fött. Om du är gravid kan du följa din och barnets utveckling i Kry-appen. Under “Min profil” kan du enkelt lägga till din graviditet. Där kan du räkna ut beräknat förlossningsdatum och lära dig mer om vad du kan förvänta dig vecka för vecka.

Ladda ned Kry-appen

Kipp och vännerna

Inget barn ska behöva känna sig orolig när de besöker vården. Inför öppningen av vår barnavårdscentral i Sickla pratade vi med barn för att ta reda på hur vi kunde förbättra deras vårdupplevelse. Därefter föddes Kipp – barnens vårdkompis.

Läs mer

Vad vi erbjuder

Fyra anledningar till att välja Kry Barnavårdcentral Triangeln

Trygg och erfaren personal

Våra barnsjuksköterskor har lång erfarenhet av barnavård och blir en trygg kontakt för dig och din familj. Du kan vända dig till oss för stöd och råd kring föräldrarollen.

Videosamtal med våra barnsjuksköterskor

Om du vill veta mer om vår BVC kan du be om ett videosamtal där du får chans att se lokalerna och bekanta dig med våra barnsjuksköterskor.

Moderna och lekfulla lokaler

Vår BVC är inredd och anpassad för att alla barn ska känna sig trygga i våra lokaler. Kry BVC Spiran är dessutom i toppmodernt skick och ligger i samma hus som vår vårdcentral.

Föräldragrupper

I våra föräldragrupper får du/ni utbyta tankar och erfarenheter tillsammans med andra nyblivna föräldrar i området. Vi erbjuder föräldragrupper till både förstagångsföräldrar och flergångsföräldrar.

För aktuella patientavgifter i Region Skåne, besök 1177 Vårdguiden.