Ladda ned Ladda ned

KRY Malmö

Vår mottagning i Malmö är praktiskt belägen mitt på Stortorget, alldeles intill centralstationen. Här erbjuds du vård utformad efter dina behov, på ett sätt som passar in i ditt liv och i din vardag.

Så här går det till:

1. Sök vård i appen.

Ladda ned KRY, logga in med BankID och ange vad du söker vård för. Svara på några frågor om ditt besvär och boka en tid som passar dig.

2. Träffa vårdpersonal.

Vårdpersonal ringer upp via appen och videomötet är igång. Du har möjlighet att berätta om det som besvärar dig och att ställa frågor.

3. Få rätt hjälp direkt.

En medicinsk bedömning görs och du får hjälp med behandling eller en tid för fysisk undersökning på någon av våra mottagningar.

4. Boka återbesök.

Läs en summering av mötet i appen där du också kan både se och förnya dina recept samt boka återbesök till samma vårdpersonal som tidigare.

Välj KRY som vårdgivare


Oavsett var i landet du är folkbokförd så har du alltid rätt att söka vård på vilken vårdcentral du vill i hela Sverige. Du har också möjlighet att välja en fast vårdcentral, vilket ibland kallas för att lista sig. Ditt vårdval är fritt och personligt; att lista sig är inte bindande och kostar ingenting. Även om du är listad på en vårdcentral har du möjlighet att söka vård på en annan.

Genom att lista dig hos oss på KRY kan du underlätta vårt arbete med att erbjuda dig kontinuitet i den vård som du får av oss. Med en etablerad kontakt går nämligen allting mycket smidigare då du vänder dig till oss och behöver hjälp.

Du behöver inte göra något utöver att lista dig via länken på denna sida. All övrig administration tar vi hand om.

Hitta till oss

Kry Mottagning Malmö

Stortorget 3
211 22 Malmö

Adress

Stortorget 3
211 22 Malmö

Hitta hit

Samtliga stads- och regionbussar samt tåg till Malmö centralstation.

Planera din resa med Skånetrafiken

På närliggande P-huset Bagers plats på Nordenskiöldsgatan kan du parkera för 30 kronor i timmen, alla tider på dygnet.

Öppettider

Måndag till fredag 10:00–19:00 samt
lördag och söndag 10:00–16:00.

Tidsbokning

Under ett första, digitalt vårdmöte i vår app görs bedömningen om en fysisk undersökning är nödvändig. I sådana fall bokas du genast in för ett besök på vår vårdcentral.

För aktuella patientavgifter i Region Skåne, besök 1177 Vårdguiden.