Ladda ned Ladda ned

KRY Malmö

Vår nybyggda mottagning i Malmö är praktiskt belägen mitt på Stortorget, alldeles intill centralstationen. På plats finns våra läkare och sjuksköterskor redo att ta emot dig, oftast redan samma dag.

Så går det till

Sök vård i appen

Ladda ned KRY, logga in med BankID och ange vad du söker vård för.

Få rätt hjälp direkt

Du får behandling i appen eller på någon av våra vårdcentraler. Behöver du en remiss eller ta prover hjälper vi dig med det.

Vi håller koll

Efter ditt besök hör vi av oss och frågar hur du mår. Om du behöver ett återbesök träffar du samma person som tidigare.

Gör ditt vårdval – lista dig hos KRY


Oavsett var i landet du är folkbokförd så har du alltid rätt att söka vård på vilken vårdcentral du vill i hela Sverige. Du har också möjlighet att välja en fast vårdcentral, vilket ibland kallas för att lista sig. Ditt vårdval är fritt och personligt; att lista sig är inte bindande och kostar ingenting. Även om du är listad på en vårdcentral har du möjlighet att söka vård på en annan.

Genom att lista dig hos oss på KRY kan du underlätta vårt arbete med att erbjuda dig kontinuitet i den vård som du får av oss. Med en etablerad kontakt går nämligen allting mycket smidigare då du vänder dig till oss och behöver hjälp.

Du behöver inte göra något utöver att lista dig via länken på denna sida. All övrig administration tar vi hand om.

Därför ska du välja KRY

  • Slipp frustrerande telefonköer

    Hos KRY träffar du en läkare eller sjuksköterska över videosamtal som gör en bedömning direkt och vid behov bokar ett fysiskt besök åt dig – i många fall redan samma dag.

  • Mer än bara ett möte

    I vår app kan du se när din läkare är tillgänglig, se historik från dina besök, förnya recept och boka återbesök för uppföljning.

  • Vi har öppet när andra har stängt

    När andra vårdcentraler stänger har vår mottagning öppet till 19:00 på vardagar och till 16:00 på helgen. Dessutom finns vi alltid tillgängliga dygnet runt i vår app.

Hitta till oss

Kry Mottagning Malmö

Stortorget 3
211 22 Malmö

Adress

Stortorget 3
211 22 Malmö

Hitta hit

Samtliga stads- och regionbussar samt tåg till Malmö centralstation.

Planera din resa med Skånetrafiken.

Parkering finns på Stortorget för 25 kronor i timmen, alla tider på dygnet.

Dessutom finns parkering på närliggande P-huset Bagers plats på Nordenskiöldsgatan, samt i Petri P-hus på Rundelsgatan. Här parkerar du för 30 kronor i timmen, alla tider på dygnet.

Öppettider

Måndag till fredag 10:00–19:00 samt
lördag och söndag 10:00–16:00.

Tidsbokning

Under ett första, digitalt vårdmöte i vår app görs bedömningen om en fysisk undersökning är nödvändig. I sådana fall bokas du genast in för ett besök på vår vårdcentral.

För aktuella patientavgifter i Region Skåne, besök 1177 Vårdguiden.