Ladda ned Ladda ned

Vi hjälper dig inom 10 minuter. Sök vård

Psykologhjälp

Hos oss får du prata med en psykolog redan samma dag som du söker hjälp.

Om du mår dåligt eller finner det svårt att få vardagen att fungera så kan vi hjälpa till. Vårt kompetenta team av legitimerade psykologer erbjuder olika metoder för behandling av en mängd besvär kopplade till nedsatt psykiskt välbefinnande.

Hos oss kan du få den hjälp du behöver, utan att behöva vänta i månader på en tid. Vi erbjuder psykologisk bedömning, rådgivning och behandling samt kontinuerlig uppföljning och återbesök till samma psykolog, så många gånger du själv vill och behöver.

När kan vi vara till hjälp?

Till oss kan du vända dig för att få hjälp med bland annat dessa symptom och besvär:

Så arbetar vi

Allt vårt arbete baseras på aktuell forskning och våra psykologer använder sig av evidensbaserade metoder baserade på kognitiv beteendeterapi, KBT (ett samlingsnamn på de typer av terapeutiska metoder som har sin grund i en integration av kognitiv terapi och beteendeterapi).

Hur går det till?

Logga in i appen

Ladda ned Kry, logga in med BankID och beskriv dina besvär.

Boka en tid

Svara på några korta frågor och boka en tid som passar dig.

Bli uppringd

Psykologen ringer upp via video i appen och samtalet är igång.

Inlyssnande psykologer som förstår hur du har det

Våra psykologer har varierande bakgrund och besitter kompetens inom en rad olika specialiteter. I varje möte tar de sig tiden att lägga märke till detaljer och lyssna på vad som är viktigt för dig som patient, vilket är anledningen till vårt genomsnittliga patientbetyg på 4,9 av 5.

Om du upplever att läget är akut eller om du har tankar på att ta ditt liv bör du uppsöka en psykiatrisk akutmottagning alternativt kontakta 112.