Ladda ned Ladda ned

KRY Nyköping

Västra Trädgårdsgatan 41 611 32 Nyköping
Laboratoriet är öppet måndag till fredag 08:30–11:00.

KRY Nyköping

Västra Trädgårdsgatan 41
611 32 Nyköping

Öppettider

Måndag - torsdag
07:30 – 17:15
Fredag
08:00 – 17:00

Laboratoriet är öppet måndag till fredag 08:30–11:00.

Kontakt

Tidsbokning

Vill du boka, avboka eller ändra en tid? Ring oss under våra öppettider.

Hitta hit

Samtliga stads- och regionbussar samt regionaltåg till antingen Nyköping Bussterminal eller Nyköping Centralstation.

Planera din resa med Sörmlandstrafiken.

Du kan välja att parkera på någon av de många kommunala parkeringarna i området, eller på gatan. Parkeringsavgift betalas med kort eller kontanter i en automat, alternativt via någon av mobilapparna Parkster, EasyPark eller SMS Park.

Gör ditt vårdval – lista dig hos KRY


Du kan välja att tillhöra en särskild vårdcentral, det kallas för att lista sig. Du behöver inte vara listad någonstans om du inte vill. Du har nämligen alltid rätt att söka vård på vilken vårdcentral du vill i hela Sverige, oavsett var du är listad.

Vi på KRY har mottagningar i Lund, Malmö och Nyköping där du kan vara listad. Hos oss får du prata med vårdpersonal i appen inom en timme, men oftast är det bara några minuters väntetid. Om du skulle behöva det får du en tid på vår mottagning inom 24 timmar. Vi kan hjälpa dig med remisser och recept, med hemleverans av läkemedel samma dag.

Vi är med dig hela vägen – efter ditt besök följer vi upp hur du mår, och behöver du ett återbesök kan du träffa samma person igen.

Det kostar ingenting att lista sig och är inte heller bindande. Fyll i dina uppgifter här om du vill lista dig hos oss. All övrig administration tar vi hand om.

Vad vi erbjuder

En egen husläkare
Du kan välja att träffa samma läkare varje gång.
En tid på vårdcentralen 
inom 24 timmar
Vi är tillgängliga när du behöver oss, vanligtvis samma dag.
Prata med vårdpersonal inom några minuter
Vi gör en första bedömning via videosamtal i appen.
För dig och din familj
Hela familjen får tillgång till samma husläkare om ni vill det.

Exempel på vad vi kan hjälpa dig med

När immunsystemet reagerar på ett ämne får du en allergisk reaktion. Allergier mot pollen, pälsdjur och mat är vanliga. Vi kan hjälpa dig att behandla dem om receptfria läkemedel inte räcker.

Astma är en folksjukdom som ökat kraftigt – idag har ungefär var tionde person astma i Sverige. Många har dagliga besvär, andra kan vara symptomfria i perioder och får bara problem i samband med exempelvis pollen, fysisk ansträngning eller förkylning. 30-50 % av barn med lätt astma blir symptomfria efter puberteten, men som vuxen måste du lära dig att leva med besvären.

Vi följer upp och behandlar diabetes typ 2. Vi har personal som är specialutbildad inom diabetes.

Hudutslag är ett av de besvär som vi behandlar mest. Vi hjälper till vid olika sorters hudutslag, såsom eksem, svampinfektioner och skabb.

Högt blodtryck ger inte alltid symptom som märks. Det är viktigt att du får behandling, eftersom högt blodtryck kan leda till allvarliga hälsoproblem som hjärtattack och stroke. Vi kan hjälpa dig som har fått diagnosen högt blodtryck att göra din behandlingsplan så bra som möjligt.

Vi utfärdar de flesta typer av intyg, om du är osäker kan du höra av dig före ditt besök.

Ont i knät kan bero på många saker, till exempel en skada eller en sjukdom. Träffa oss på en av våra mottagningar om du är orolig. Vi undersöker dig och ger dig råd.

Vi utreder och behandlar nackvärk. Vid behov skickar vi remiss till en fysioterapeut eller specialist inom ortopedi.

Vi kan skicka remiss för alla typer av provtagningar.

Vi utreder och behandlar psykisk ohälsa. Vid behov skickar vi remiss till en psykolog eller psykiatrin.

Ont i ryggen kan vara besvärligt. Det är vanligtvis inte allvarligt, men det kan hindra dig från att göra saker som du brukar eller vill göra. Vi hjälper dig att ta reda på vad besvären beror på och ser till att du får den behandling som du behöver.

Vi vet att det kan vara svårt att sluta röka. Vi kan hjälpa dig genom motiverande samtal eller med läkemedel för rökavvänjning om du behöver det.

För aktuella patientavgifter i Region Sörmland, besök 1177 Vårdguiden.