Läkarbesök på dina villkor

Det här är KRY

Vi arbetar för en högtillgänglig vård som är lika för alla, oavsett bostadsort, livssituation och modersmål. Välkommen till KRY.

På KRY arbetar tekniska utvecklare och sjukvårdspersonal sida vid sida för att gemensamt utveckla vården.

KRY gör det möjligt för patienter att träffa läkare via videosamtal och få hjälp med besvär som inte kräver fysisk undersökning. Förutom rådgivning kan våra läkare hjälpa till med receptförnyelse, förskrivning av läkemedel, sjukintyg, remiss till annan vårdgivare eller provtagning.

KRY startade med en vision om att bidra till en mer jämlik och tillgänglig vård. Idag erbjuder vi patienter från hela landet vård på lika villkor under större delen av dygnets timmar med endast några minuters väntetid. Genom att kombinera ny teknologi med ledande medicinsk kompetens har vi byggt en plattform för att möta vården.

Att kunna möta vården digitalt är en självklarhet i en tid där vi blir allt äldre och mer digitala. Det kommer behövas många nytänkande lösningar för att bemöta detta. Tillsammans hjälps vi åt att hjälpa fler.

Johannes Schildt, VD och grundare

Tjänsten KRY bemannas idag av över 200 läkare från hela landet som kompletterar sitt arbete på andra vårdcentraler och kliniker med flexibla arbetstider på KRY.

KRY drivs av det svenska bolaget Webbhälsa AB (556967-0820)

Är du vår nya kollega?

Vi letar alltid efter nya talangfulla kollegor och samarbetspartners som vill vara med och förändra vården. Hör av dig om du är en av dem.

Press

För pressfrågor kontakta oss på 0722 15 59 55 eller på press@kry.se

Besöksadress
Webbhälsa AB

Regeringsgatan 54
111 56 Stockholm

Visa karta
Kontakt

Vill du veta mer om hur tjänsten KRY fungerar, har du stött på problem eller har du andra frågor?

Kontakta oss