Det här är Kry

Kry erbjuder tillgänglig vård av hög kvalitet – digitalt i vår app när det går och fysiskt på våra vårdcentraler när det behövs.

1300+

vårdpersonal

28+

fysiska vårdcentraler

10

patientmöten

Kombinerad digital och fysisk vård med patienten i fokus

Krys vision är att kunna erbjuda alla patienter jämlik tillgång till vård av hög kvalitet – oavsett vem du är, var du bor eller vilken tid på dygnet det är. Det skapar trygghet.

Våra drygt 1300 läkare, sjuksköterskor och psykologer finns tillgängliga inom några minuter, dygnet runt, årets alla dagar i vår app och erbjuder vård på 30 språk. Vi tar även emot patienter på våra fysiska vårdcentraler runtom i Sverige när det behövs.

Genom att kombinera digital och fysisk vård skapar vi:

  • Trygghet för patienten som alltid har tillgång till vård vid behov.

  • Jämlik tillgång till vård över hela landet.

  • Flexibla och anpassade arbetssätt för vår vårdpersonal.

  • Integrerade vårdkedjor i geografi, kompetens och teknik.

  • Vårdpersonal som är drivande i vårdens teknikutveckling.

  • En ansvarsfull användning av vårdens resurser - när vissa åkommor kan behandlas digitalt istället för fysiskt bidrar det till att frigöra resurser i den fysiska vården.

Bara i Sverige har Kry sedan starten 2015 genomfört över 4 miljoner patientmöten och över 7 miljoner möten i Europa där vi heter Livi. Vi är idag Europas största digitala vårdgivare. Utöver Sverige finns Kry även etablerade i Norge, England, Frankrike och Tyskland med ambitionen att fortsätta växa för att kunna hjälpa ännu fler patienter.

Varför Kry är ett bra val

På Kry erbjuder vi vård digitalt när det går och fysiskt när det behövs. Här är 10 anledningar till att Kry är ett bra val för såväl patienter som vårdpersonal och skattebetalare. Läs mer här.

Hela Sveriges vård

Vad betyder det egentligen att skapa en jämlik tillgång till vård över hela landet? Här kan du läsa om hur vi på Kry arbetar för omtanke utan gränser.