Kry BVC Östertull

Välkommen till vår BVC i Östertull. Ni blir kallade till oss för hälsoundersökningar, läkarbesök och vaccinationer ända fram till skolstart. Vi kan även svara på frågor och erbjuda stöd och råd kring föräldrarollen. Våra BVC-sköterskor och barnläkare har lång erfarenhet av barnavård och blir en trygg kontakt för dig och din familj.

Ring och boka tid

Kontakt

Telefon

011-440 91 00

Adress

Vikboplan 7

60229 Norrköping

Hitta hit

Kry BVC Östertull

Vikboplan 7

60229 Norrköping

Vägbeskrivning
Öppettider

Måndag–fredag

08:00–17:00

Du kan ringa vår BVC på något av dessa telefonnummer: 011-440 91 20 011-440 91 21 011-440 91 22

Kontakt

Telefon

011-440 91 00

Hitta hit

Följ din graviditet i Kry-appen

På vår BVC hjälper vi dig när barnet är fött. Om du är gravid kan du följa din och barnets utveckling i Kry-appen. Under “Min profil” kan du enkelt lägga till din graviditet. Där kan du räkna ut beräknat förlossningsdatum och lära dig mer om vad du kan förvänta dig vecka för vecka.

Ladda ned Kry-appen

Vaccinationsprogrammet för barn

Vaccinationer ges på Kry BVC Östertull enligt det svenska vaccinationsprogrammet. Barnet erbjuds vaccin mot tolv sjukdomar som tas vid olika åldrar. Vaccinationerna är avgiftsfria.

Läs mer på 1177

Kipp och vännerna

Inget barn ska behöva känna sig orolig när de besöker vården. Inför öppningen av vår första barnavårdscentral pratade vi med barn för att ta reda på hur vi kunde förbättra deras vårdupplevelse. Därefter föddes Kipp – barnens vårdkompis.

Läs mer

Barnhälsovårdsprogrammet

På Kry BVC Östertull arbetar vi efter barnhälsovårdsprogrammet som är framtaget av socialstyrelsen. I programmet ingår hälsoundersökningar, vaccinationer och barnläkarbesök. Vid alla besök pratar vi om barnets utveckling samt mäter och väger ert barn.

Läs mer

Vad vi erbjuder

Tre anledningar till att lista ditt barn hos Kry.

Trygg och erfaren personal

Våra barnsjuksköterskor har lång erfarenhet av barnavård och blir en trygg kontakt för dig och din familj. Du kan vända dig till oss för stöd och råd kring föräldrarollen.

Videosamtal med våra barnsjuksköterskor

Om du vill veta mer om vår BVC kan du be om ett videosamtal där du får chans att se lokalerna och bekanta dig med våra barnsjuksköterskor.

Moderna och lekfulla lokaler

Vår BVC är inredd och anpassad för att alla barn ska känna sig trygga i våra lokaler. Kry BVC Östertull är dessutom i toppmodernt skick och ligger i samma hus som vår vårdcentral.

Läs mer på 1177.se

På 1177.se kan du bland annat se aktuella patientavgifter och läsa information om dig och din vård.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Se aktuella patientavgifter i Region Östergötland på 1177 Vårdguiden.