ALLMÄNT OM DIN HÄLSA

Känner du dig nedstämd? Gör vårt självtest

Senast uppdaterad:
Känner du dig nedstämd, trött och orkeslös, trots att du sover tillräckligt? Då kan du ha drabbats av årstidsbunden depression.
Känner du dig nedstämd, trött och orkeslös, trots att du sover tillräckligt? Har du dessutom svårt att koncentrera dig, eller har du märkt av förändringar i din aptit? Då kan du ha drabbats av årstidsbunden depression.

Trygg vård för hela familjen

Sök vård

Om du mår så pass dåligt att det påverkar dig i din vardag och du känner dig oförmögen att handskas med det på egen hand, så kan du vända dig till oss på KRY. Vi erbjuder psykologisk bedömning, rådgivning och behandling samt kontinuerlig uppföljning med återbesök till samma psykolog.

Vad du själv kan göra

Även om det känns tungt – försök att ta dig ut på en promenad, allra helst i dagsljus. Det är också viktigt med rutiner; att äta näringsrik mat på regelbundna tider och att sova lagom mycket. Om du vill läsa mer om vanliga symptom vid depression samt hur det kan behandlas kan du göra det här.

Gör vårt självtest

Genom att svara på några enkla frågor kan du snabbt få reda på om det är dags att söka professionell hjälp för din nedstämdhet. Till testet

Hitta en mottagning

Vi har mottagningar på flera platser i Sverige – här kan du hitta en nära dig.

Ditt postnummer
Se alla mottagningar

Fler artiklar

Så kommer du igång med träningen
Allmänt om din hälsa – 12 dec. 2023

Så kommer du igång med träningen 2024 – fysioterapeutens råd

Louise Levin, fysioterapeut på Kry, ger tips och råd om hur du kommer igång med träningen.

Läs mer

Anmäl dig till Krys nyhetsbrev

Våra nyhetsbrev innehåller livsstilsartiklar, hälsosamma råd och aktuell information.