Hudläkartjänst - en del av Kry

Hudläkartjänst är specialister inom hud och dermatologi. Vår mottagning finns i centrala Stockholm. För att få vård på Hudläkartjänst behöver du få en remiss från primärvården.

Frikort gäller alltid.

Vårdutbud

Du som bor i region Stockholm och söker vård för hudåkommor via Kry kan, efter en individuell bedömning, bli remitterad vidare till Hudläkartjänst om du behöver vidare vård. Hudläkartjänst har lång erfarenhet inom till exempel:

Eksem
Hudcancer
Psoriasis
Svår acne
Undersökning och borttagning av hudåkommor och födelsemärken

Så söker du vård

För att få vård på Hudläkartjänst behöver du få en remiss från primärvården. Är du i behov av specialistvård så kan vi hjälpa dig med en remiss. I vissa fall kan du bli remitterad direkt från ett digitalt möte men det kan också behövas ett fysiskt besök på en vårdcentral för en komplett bedömning. I några specifika fall krävs även att du är listad på en av våra vårdcentraler för att bli remitterad vidare.

Boka tid

Boka möte hos Kry, i appen eller på någon av våra vårdcentraler.

Individuell bedömning

En sjuksköterska eller läkare gör en bedömning baserat på dina symptom.

Remiss

Om vårdpersonalen bedömer att du behöver vidare specialistvård kan du få en remiss till Hudläkartjänst.

Starta Kry-appen

Patientavgift

Patientavgiften regleras av region Stockholm. Kostnaden per besök för patienter mellan 18-85 är 250 kr. Är du under 18 år eller äldre än 85 är besöken kostnadsfria.

Frikort gäller alltid.

Hudläkartjänst mottagning

Hudläkartjänst ligger centralt i Stockholm på Klarabergsviadukten 90 (Klara Strand), mitt emot Waterfront hotell. Vi ligger på våning 10 trapphus C, hiss finns med plats för barnvagn eller rullstol. Tunnelbanestation: T-centralen. Pendeltågsstation: Stockholm Central, uppgång Klarabergsviadukten.

Klarabergsviadukten 90 C, 10 tr

111 64 Stockholm

Telefon

08-711 34 00