Ladda ned Ladda ned

Så fungerar det

KRY gör det möjligt att träffa läkare eller psykolog – när du behöver och på en plats som passar dig. Här kan du läsa mer om hur ett vårdbesök med KRY går till.

Logga in säkert med BankID

Ladda ned appen och logga in säkert med BankID. Beskriv ditt besvär och svara på några frågor. Du har även möjlighet att skicka in bild på symptomen. Ange sedan om du önskar drop-in eller boka en senare tid.

Bli uppringd direkt i appen

När det är dags kommer du att bli uppringd direkt i appen. Läkaren eller psykologen har då tagit del av informationen som du delat och är väl förberedd på att träffa dig. Inför mötet skickar vi en påminnelse via SMS.

Vårdmötet är igång

Du får upp till 15 minuters samtalstid vid läkarbesök och upp till 25 minuter när du träffar en psykolog. Precis som vanligt förs journal och skulle du behöva så finns möjlighet att boka återbesök till samma kliniker.

Vad händer sedan?

Om det bedöms vara lämpligt kan läkaren komma att ordinera läkemedel på recept, utfärda intyg eller skriva remiss till vidare vård. Efter mötet ber vi dig att svara på några snabba frågor för att få reda på hur du upplevde ditt vårdmöte hos oss.