Ladda ned Ladda ned


Mottagningar

Så här går det till:

1. Sök vård i appen.

Ladda ned KRY, logga in med BankID och ange vad du söker vård för. Svara på några frågor om ditt besvär och boka en tid som passar dig.

2. Träffa vårdpersonal.

Vårdpersonal ringer upp via appen och videomötet är igång. Du har möjlighet att berätta om det som besvärar dig och att ställa frågor.

3. Få rätt hjälp direkt.

En medicinsk bedömning görs och du får hjälp med behandling eller en tid för fysisk undersökning på någon av våra mottagningar.

4. Boka återbesök.

Läs en summering av mötet i appen där du också kan både se och förnya dina recept samt boka återbesök till samma vårdpersonal som tidigare.

Vanliga frågor

Absolut. Du kan vända till oss med allt som rör din hälsa. Vår vårdpersonal har mångårig erfarenhet av arbete inom primärvården och behandlar de flesta sorters åkommor. Hos oss kan du även få hjälp med att vaccinera dig och att sy ihop sår, lämna prover och göra hälsoundersökningar. Du får genast en remiss till specialist om du bedöms vara i behov av det.

När du söker vård hos oss på KRY – oavsett om det sker digitalt i appen eller fysiskt på någon av våra mottagningar – kan du välja att få hjälp av samma vårdpersonal som du har träffat tidigare, eller att få träffa någon ny, om du hellre vill det.

Du kan göra ditt vårdval och lista dig hos oss på KRY genom att

  • fylla i ett formulär på vår hemsida och underteckna med BankID
  • logga in i appen och följa instruktionerna
  • använda 1177 Vårdguidens e-tjänster
  • besöka en av våra mottagningar och fylla i en blankett.