Ladda ned Ladda ned

Mottagningar

Våra mottagningar är inga vanliga vårdcentraler. Hit välkomnar vi dig när du behöver hjälp, för vårdmöten som faktiskt börjar i tid.

Här finns vi

Covid-19 provtagningsenheter

Sök vård i appen

Ladda ned KRY, logga in med BankID och ange vad du söker vård för.

Få rätt hjälp direkt

Du får behandling i appen eller på någon av våra vårdcentraler. Behöver du en remiss eller ta prover hjälper vi dig med det.

Vi håller koll

Efter ditt besök hör vi av oss och frågar hur du mår. Om du behöver ett återbesök träffar du samma person som tidigare.

Gör ditt vårdval – lista dig hos KRY


Du kan välja att tillhöra en särskild vårdcentral, det kallas för att lista sig. Du behöver inte vara listad någonstans om du inte vill. Du har nämligen alltid rätt att söka vård på vilken vårdcentral du vill i hela Sverige, oavsett var du är listad.

Vi på KRY har mottagningar i Lund, Malmö och Nyköping där du kan vara listad. Hos oss får du prata med vårdpersonal i appen inom en timme, men oftast är det bara några minuters väntetid. Om du skulle behöva det får du en tid på vår mottagning inom 24 timmar. Vi kan hjälpa dig med remisser och recept med hemleverans av läkemedel samma dag.

Vi är med dig hela vägen – efter ditt besök följer vi upp hur du mår, och behöver du ett återbesök kan du träffa samma person igen.

Det kostar ingenting att lista sig och är inte heller bindande. Fyll i dina uppgifter här om du vill lista dig hos oss. All övrig administration tar vi hand om.

Absolut. Du kan vända till oss med allt som rör din hälsa. Vår vårdpersonal har mångårig erfarenhet av arbete inom primärvården och behandlar de flesta sorters åkommor. Hos oss kan du även få hjälp med att vaccinera dig och att sy ihop sår, lämna prover och göra hälsoundersökningar. Du får genast en remiss till specialist om du bedöms vara i behov av det.

När du söker vård hos oss på KRY – oavsett om det sker digitalt via appen eller fysiskt på någon av våra mottagningar – kan du välja att antingen få hjälp av samma vårdpersonal som du har träffat tidigare, eller att få träffa någon ny, om du hellre vill det.

Du kan göra ditt vårdval och lista dig hos oss på KRY genom att antingen

  • fylla i ett formulär på vår hemsida och underteckna med BankID
  • logga in i appen och följa instruktionerna
  • använda 1177 Vårdguidens e-tjänster
  • besöka en av våra mottagningar och fylla i en blankett.