Kry-logo
Starta appen
Kry-logo

Kry BVC Kneippen

Välkommen till vår BVC i Kneippen. Ni blir kallade till oss för hälsoundersökningar, läkarbesök och vaccinationer ända fram till skolstart. Vi kan även svara på frågor och erbjuda stöd och råd kring föräldrarollen. Våra BVC-sköterskor och barnläkare har lång erfarenhet av barnavård och blir en trygg kontakt för dig och din familj.

Ring och boka tid

Kry BVC Kneippen

Älvgatan 12

60336 Norrköping

Vägbeskrivning
Öppettider

Måndag–fredag

08:00–17:00

Kontakt

Telefon

011-19 09 00

Hitta hit

Kontakta våra BVC-sjuksköterskor:

Pernilla Johansson: 076-854 11 05
Telefontid: tisdag–fredag 10:00–10:30

Anna Carlund: 076-854 10 27
Telefontid: måndag–torsdag 10:00–10:30

Följ din graviditet i Kry-appen
På vår BVC hjälper vi dig när barnet är fött. Om du är gravid kan du följa din och barnets utveckling i Kry-appen. Under “Min profil” kan du enkelt lägga till din graviditet. Där kan du räkna ut beräknat förlossningsdatum och lära dig mer om vad du kan förvänta dig vecka för vecka.
Ladda ned Kry-appen
Vaccinationsprogrammet för barn
Vaccinationer ges på Kry BVC Kneippen enligt det svenska vaccinationsprogrammet. Barnet erbjuds vaccin mot tolv sjukdomar som tas vid olika åldrar. Vaccinationerna är avgiftsfria.
Läs mer på 1177
Kipp och vännerna
Inget barn ska behöva känna sig orolig när de besöker vården. Inför öppningen av vår första barnavårdscentral pratade vi med barn för att ta reda på hur vi kunde förbättra deras vårdupplevelse. Därefter föddes Kipp – barnens vårdkompis.
Läs mer
Barnhälsovårdsprogrammet
På Kry BVC Kneippen arbetar vi efter barnhälsovårdsprogrammet som är framtaget av socialstyrelsen. I programmet ingår hälsoundersökningar, vaccinationer och barnläkarbesök. Vid alla besök pratar vi om barnets utveckling samt mäter och väger ert barn.
Läs mer

Läs mer på 1177.se

På 1177.se kan du bland annat se aktuella patientavgifter och läsa information om dig och din vård.

1177 Vårdguidens e-tjänster

Se aktuella patientavgifter i Region Östergötland på 1177 Vårdguiden.