Kry-logo
Ladda ned

Kry BVC Spiran

Välkommen till Kry BVC Spiran i Norrköping. Som listad blir du och ditt barn kallade till oss för hälsoundersökningar, läkarbesök och vaccinationer ända fram till skolstart. Vi kan även svara på frågor och erbjuda stöd och råd kring föräldrarollen. Våra barnsjuksköterskor har lång erfarenhet av barnavård och blir en trygg kontakt för dig och din familj.
Ring och boka tidVälj BVC via 1177
Location pin

Kry BVC Spiran

Drottninggatan 56

60232 Norrköping

Vägbeskrivningexternal link

Öppettider

måndag–fredag

08:00–17.00

Telefontid: 10:00–10:30

Contact

Kontakt

Telefon

011-415 25 00

Hitta hit

Följ din graviditet i Kry-appen
På vår BVC hjälper vi dig när barnet är fött. Om du är gravid kan du följa din och barnets utveckling i Kry-appen. Under “Min profil” kan du enkelt lägga till din graviditet. Där kan du räkna ut beräknat förlossningsdatum och lära dig mer om vad du kan förvänta dig vecka för vecka.
Ladda ned Kry-appen
Vaccinationsprogrammet för barn
Vaccinationer ges på Kry BVC Spiran enligt det svenska vaccinationsprogrammet. Barnet erbjuds vaccin mot tolv sjukdomar som tas vid olika åldrar. Vaccinationerna är avgiftsfria.
Läs mer på 1177
Kipp och vännerna
Inget barn ska behöva känna sig orolig när de besöker vården. Inför öppningen av vår första barnavårdscentral pratade vi med barn för att ta reda på hur vi kunde förbättra deras vårdupplevelse. Därefter föddes Kipp – barnens vårdkompis.
Läs mer
Barnhälsovårdsprogrammet
På Kry BVC Spiran arbetar vi efter barnhälsovårdsprogrammet som är framtaget av socialstyrelsen. I programmet ingår hälsoundersökningar, vaccinationer och barnläkarbesök. Vid alla besök pratar vi om barnets utveckling samt mäter och väger ert barn.
Läs mer

Vad vi erbjuder

Fyra anledningar till att lista ditt barn hos Kry.
Trygg och erfaren personal
Våra barnsjuksköterskor har lång erfarenhet av barnavård och blir en trygg kontakt för dig och din familj. Du kan vända dig till oss för stöd och råd kring föräldrarollen.
Videosamtal med våra barnsjuksköterskor
Om du vill veta mer om vår BVC kan du be om ett videosamtal där du får chans att se lokalerna och bekanta dig med våra barnsjuksköterskor.
Moderna och lekfulla lokaler
Vår BVC är inredd och anpassad för att alla barn ska känna sig trygga i våra lokaler. Kry BVC Spiran är dessutom i toppmodernt skick och ligger i samma hus som vår vårdcentral.

För aktuella patientavgifter i Region Östergötland, besök 1177 Vårdguiden