Kry BVC Sundbyberg

Välkommen till vår barnavårdscentral i Sundbyberg. Ni blir kallade till oss för hälsoundersökningar, läkarbesök och vaccinationer ända fram till skolstart. Vi kan även svara på frågor och erbjuda stöd och råd kring föräldrarollen. Våra barnsjuksköterskor har lång erfarenhet av barnavård och blir en trygg kontakt för dig och din familj.

Ring och boka tid

Kontakt

Telefon

08-555 509 50

Adress

Prästgårdsgatan 1

17232 Sundbyberg

Hitta hit

Kry BVC Sundbyberg

Prästgårdsgatan 1

17232 Sundbyberg

Vägbeskrivning
Öppettider

Måndag–torsdag Fredag

08:00–17:00 07:30-15:00

Kontakt

Telefon

08-555 509 50

Hitta hit

Barnhälsovårdsprogrammet

På Kry BVC Sundbyberg arbetar vi efter barnhälsovårdsprogrammet som är framtaget av socialstyrelsen. I programmet ingår hälsoundersökningar, vaccinationer och barnläkarbesök. Vid alla besök pratar vi om barnets utveckling samt mäter och väger ert barn.

Läs mer

Vaccinationsprogrammet för barn

Vaccinationer ges på Kry BVC Sundbyberg enligt det svenska vaccinationsprogrammet. Barnet erbjuds vaccin mot tolv sjukdomar som tas vid olika åldrar. Vaccinationerna är avgiftsfria.

Läs mer på 1177

Följ din graviditet i Kry-appen

På vår BVC hjälper vi dig när barnet är fött. Om du är gravid kan du följa din och barnets utveckling i Kry-appen. Under “Min profil” kan du enkelt lägga till din graviditet. Där kan du räkna ut beräknat förlossningsdatum och lära dig mer om vad du kan förvänta dig vecka för vecka.

Ladda ned Kry-appen

Kipp och vännerna

Inget barn ska behöva känna sig orolig när de besöker vården. Inför öppningen av vår första barnavårdscentral pratade vi med barn för att ta reda på hur vi kunde förbättra deras vårdupplevelse. Därefter föddes Kipp – barnens vårdkompis.

Läs mer

Vad vi erbjuder

Fyra anledningar till att lista dig hos Kry

Trygg och erfaren personal

Våra barnsjuksköterskor har lång erfarenhet av barnsjukvård och blir en trygg kontakt för dig och din familj. Du kan vända dig till oss för stöd och råd kring föräldrarollen.

Videosamtal med våra barnsjuksköterskor

Om du vill veta mer om vår BVC kan du be om ett videosamtal där du får chans att se lokalerna och bekanta dig med våra barnsjuksköterskor.

Moderna och lekfulla lokaler

Vår BVC är inredd och anpassad för att alla barn ska känna sig trygga i våra lokaler. Kry BVC Älta är dessutom i toppmodernt skick och ligger i samma hus som vår vårdcentral.

Online Krankschreibung > Kids > Für Kinder > Image

Föräldragrupper

I våra föräldragrupper får du/ni utbyta tankar och erfarenheter tillsammans med andra nyblivna föräldrar i området. Vi erbjuder föräldragrupper till både förstagångsföräldrar och flergångsföräldrar.

Läs mer på 1177.se

På 1177.se kan du bland annat hitta information om vård för ditt barn och hur du väljer eller byter vårdcentral eller barnavårdscentral.

1177 Vårdguidens e-tjänsterLäs mer om att byta eller välja vårdcentral eller barnavårdscentral