Kry-logo
Starta appen
Kry-logo
Se vad som gäller för din destination på swedenabroad.se

Tester och intyg för covid-19

Vill du testa dig för corona? Tillsammans med Vaccina erbjuder vi hemtester och coronatester med frisk- eller reseintyg på flera olika platser i Sverige.

Boka tid på vaccina.se

Antigentest (snabbtest) med frisk- eller reseintyg

Vaccina erbjuder antigentester på flera platser runt om i landet. Om testet är negativt får du ett läkarintyg som går att använda som reseintyg. Du får ditt provsvar efter 45 minuter.

Pris: 495 kronor.

Boka tid på vaccina.se

PCR-test med frisk- eller reseintyg

Vaccina erbjuder PCR-test på flera orter runt om Sverige. Om testet är negativt får du ett läkarintyg som går att använda som reseintyg. I Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Umeå och på Arlanda flygplats får du ditt intyg samma dag. I övriga orter ges intyget dagen efter.

Pris: 995 kronor.

Boka tid på vaccina.se

Hemtest för covid-19

Vaccina erbjuder antigentester för självprovtagning. Beställ testet direkt hem till brevlådan. Du får svar inom 15 minuter. Testet är godkänt och CE-märkt för pågående infektion av covid-19. Detta test kommer inte med ett frisk- eller reseintyg.

Pris: 129 kronor.

Beställ test på vaccina.se

Antikroppstest

Vaccina erbjuder antikroppstest på flera orter runt om Sverige. Du får ditt provsvar inom 20 minuter. Testet är CE-märkt och uppfyller Folkhälsomyndighetens krav.

Pris: 295 kronor.

Boka tid på vaccina.se

Mer information om coronaviruset

Vanliga frågor om covid-19
Våra läkare svarar på vanliga frågor om coronaviruset.
Här finner du svar på vanliga frågor
Vaccination mot covid-19
Vaccinera dig mot covid-19 hos Vaccina eller på någon av våra vårdcentraler. Här kan du läsa mer om vad som gäller i din region.
Läs mer om vaccination mot covid-19