Jobba som KLINIKER på KRY

Välkommen till KRY

Vi letar ständigt efter duktiga kliniker som delar vår ambition om en mer tillgänglig och jämlik vård.

Varför finns KRY?

KRY grundades utifrån en vilja att vården ska komma närmare patienterna. Sedan KRY lanserades har våra kliniker hjälpt över 500 000 patienter med allt från psykisk ohälsa till hudutslag och olika typer av infektioner.

Det finns många fördelar med att jobba på KRY

Din livssituation och dina personliga mål är viktigt för oss. Oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller per timme har vi något som passar dig.

Full flexibilitet

Som kliniker på KRY väljer du själv när och var du vill jobba, oavsett om det är hemifrån eller från annan plats. Du kan med fördel kombinera ditt arbete på fysisk klinik med KRY.

Personlig patientkontakt

Våra patienter berättar gärna hur nöjda de är med sin läkare eller psykolog. Dessutom upplever många att mötet blir mer personligt genom video – inte tvärtom.

Över 250 nya kollegor

Att jobba digitalt innebär en ny närhet till dina kollegor och en bred kunskapsbas. Med direktchatt kan du snabbt rådfråga kollegor i olika patientärenden eller dela med dig av intressant forskning. På KRY arbetar vi tillsammans och tar hand om varandra.

Möjlighet att påverka

Vi älskar nya idéer och jobbar nära våra produktutvecklare för att snabbt gå från idé till handling. Dina tankar och idéer som kliniker är viktiga för att ta vår tjänst till nästa nivå.

Fortsatt lärande

Personlig utveckling är viktigt för att tillhandahålla bästa möjliga vård. Efter gedigen utbildning inför din första dag erbjuder vi fortsatt utveckling genom regelbundna webbinarium, workshops och föreläsningar.

Vårdkvalitet

Tack vare omfattande data har vi en rad smarta beslutsstöd och omfattande kvalitetsprocesser som guidar oss i vårt arbete att ständigt tillhandahålla bättre, mer kvalitativ vård – där vi strävar efter att vara ledande i Sverige.

Medicinskt Ansvarig Läkare

Hej Joakim Röstlund

Ålder:

36 (1981)

Bakgrund:

Specialist i allmänmedicin sedan 2013. Utbildad på Göteborgs Universitet och AT, ST i Hallands län.

Intressen inom vård:

Ortopedisk medicin (OMI) & Idrottsmedicin

Gillar att göra på fritiden:

Hängiven löpare på distanserna milen till marathon.

Vad säger våra läkare om KRY?

Vi är mer än 250 kliniker som alla arbetar mot samma mål. Här är några av dina blivande kollegor:

Jag har arbetat på Sahlgrenska i Göteborg i 5 år och arbetar ca 12-15 timmar per vecka på KRY. För mig är det väldigt spännande att vara med och utveckla framtidens vård - det finns många fall då fysisk undersökning inte krävs och där KRY är ett fantastiskt komplement till den fysiska vården.

— Nooraldeen Al-Dury, Specialist i internmedicin, arbetat på KRY sedan maj 2017

En upptäckt för mig är att den traditionella läkar-/patientrollen försvinner när läkarbesöket är digitalt. Patienten upplevs mer avslappnad och man möts på en mer jämlik nivå. Under videosamtalet är fullt fokus på patienten och det är inget/ingen som kan störa under mötet.

— Susanna Wahlund, ST i internmedicin specialist i allmänmedicin sedan 10 år. När Susanna inte arbetar på KRY finns hon på Sibyllekliniken i Stockholm.

Att arbeta som läkare på KRY ger mig flexibilitet både gällande arbetstider och arbetsplats, samtidigt som jag snabbt kan få kontakt med många engagerade och kunniga medarbetare både inom den medicinska såväl som den tekniska sidan när jag behöver det. Den digitala vården ger både mig som läkare och våra patienter nya möjligheter!

— Annette Alaeus, Specialist i Infektionssjukdomar sedan 25 år och numera KRY läkare.

Lediga tjänster

Klicka nedan på den tjänst du är intresserad av för att läsa mer och ansöka.


Kvalitet

Så arbetar vi

På KRY arbetar vi aktivt med att ligga i framkant gällande vårdkvalitet – ett arbete som genomsyrar hela vår verksamhet. Läs mer genom att klicka på knappen nedan.

Frågor innan anställning

För dig som vill veta mer

Klicka på knappen nedan för att läsa mer om vanliga frågor som nya kliniker brukar ha inför sin anställning på KRY.

Lead Recruiter

Kontakta Louise

Hör gärna av dig vid anställningsfrågor.