Kry-logo
Ladda ned

Jobba hos oss som kliniker

Just nu behöver vi fler läkare, sjuksköterskor och psykologer än någonsin på Kry. Sverige är i en extraordinär situation, där den digitala vården spelar en stor roll i att avlasta den vanliga vården.

Ett jobb – många möjligheter

Hos oss kan du jobba heltid, deltid eller per timme.
tecknad-klocka-med-bla-bakgrund
Du har full flexibilitet
Välj själv när och varifrån du vill arbeta. Det går bra att kombinera arbete på en fysisk mottagning med att jobba på Kry.
Kry-vardkvalitet-1-2-3-4
Vi värdesätter vårdkvalitet
Tack vare omfattande data har vi många smarta beslutsstöd och omfattande kvalitetsprocesser. Detta guidar oss i vårt arbete att ständigt tillhandahålla mer kvalitativ vård.
kry-dator-med-kom-igang-snabbt
Kom igång snabbt
Vi ger dig alla verktyg du behöver för att komma igång snabbt och kunna börja träffa patienter digitalt. Du får en gedigen introduktion som gör att du kan känna dig trygg när du jobbar i den digitala miljön.
pratbubblor-med-arabisk-och-svensktext
Prata med patienter på ditt språk
Är svenska inte ditt modersmål? Dina språkkunskaper är en värdefull tillgång för våra patienter. Våra läkare, sjuksköterskor och psykologer har patientmöten på fler än 30 olika språk tillsammans.
Lediga tjänster

Hur är det att arbeta på Kry?

Vi har fler än 400 läkare, sjuksköterskor och psykologer som alla arbetar mot samma mål. Så här säger en av dina blivande kollegor:
Jag har arbetat på Sahlgrenska i Göteborg i 5 år och arbetar ca 12-15 timmar per vecka på Kry. För mig är det väldigt spännande att vara med och utveckla framtidens vård - det finns många fall då fysisk undersökning inte krävs och där Kry är ett fantastiskt komplement till den fysiska vården.
Nooraldeen Al-Dury


ST i internmedicin

Louise Levin

Lead Medical Recruiter