FÖRETAGSNYHETER

Erik Hjelmstedt ny VD för Kry Sverige

Senast uppdaterad:
Erik Hjelmstedt
KRYs nya Sverigechef heter Erik Hjelmstedt. Erik finns sedan två år tillbaka i KRYs ledningsgrupp i rollen som bolagets COO. Erik kommer att fortsätta driva KRYs utveckling och expansion på den svenska och nordiska marknaden.

Jag ser fram emot att ta bolaget vidare in i nästa fas och med högsta fart arbeta för att tillgängliggöra vården så att fler medborgare i Sverige får vård när de behöver, säger Erik Hjelmstedt.

Erik kommer närmast från Schibsted Media Group där han innehaft ett antal ledande positioner som CFO och COO. Han har även varit ordförande för och suttit i styrelsen i ett antal av gruppens bolag som t ex Svenska Dagbladet, hitta.se, Aftonbladet och Blocket. Dessförinnan innehade han olika ledningspositioner på GameStop, Razorfish och Shell.

Linda Bengtsson Press & PR Manager 070- 591 89 25 linda.bengtsson@kry.se

Hitta en mottagning

Vi har mottagningar på flera platser i Sverige – här kan du hitta en nära dig.

Ditt postnummer
Se alla mottagningar

Fler artiklar

Företagsnyheter – 1 feb. 2024

Kry först ut att ansluta till Nationella läkemedelslistan

Kry har nu anslutit till E-hälsomyndighetens nya tjänster. Genom anslutningen kan Kry ta del av en patients förskrivna och uthämtade läkemedel direkt i sin eget system. Nationella läkemedelslistan är det första steget i en nationell digital infrastruktur

Läs mer