Kry-logo
Ladda ned

FÖRETAGSNYHETER

Erik Hjelmstedt ny VD för Kry Sverige

Erik Hjelmstedt
Senast uppdaterad:
sön 12 jan. 2020
KRYs nya Sverigechef heter Erik Hjelmstedt. Erik finns sedan två år tillbaka i KRYs ledningsgrupp i rollen som bolagets COO. Erik kommer att fortsätta driva KRYs utveckling och expansion på den svenska och nordiska marknaden.

Jag ser fram emot att ta bolaget vidare in i nästa fas och med högsta fart arbeta för att tillgängliggöra vården så att fler medborgare i Sverige får vård när de behöver, säger Erik Hjelmstedt.

Erik kommer närmast från Schibsted Media Group där han innehaft ett antal ledande positioner som CFO och COO. Han har även varit ordförande för och suttit i styrelsen i ett antal av gruppens bolag som t ex Svenska Dagbladet, hitta.se, Aftonbladet och Blocket. Dessförinnan innehade han olika ledningspositioner på GameStop, Razorfish och Shell.

Linda Bengtsson Press & PR Manager 070- 591 89 25 linda.bengtsson@kry.se

Senast uppdaterad:

Fler artiklar

Samhall börjar tvätta kläder från Krys vårdcentraler
Företagsnyheter – 30 maj 2022 
Samhall börjar tvätta kläder från Krys vårdcentraler
Samhall börjar att tvätta, torka, laga och leverera kläder till Krys vårdcentraler. I dagsläget omfattas drygt 600 medarbetare hos Kry och 19 fysiska vårdcentraler.
Företagsnyheter – 8 apr. 2022 
Kry fortsätter satsa på psykisk hälsa
Under förra året förvärvade Kry bolaget PBM, som är experter inom beteendepsykologi. Nu tas nästa steg för att stärka arbetet med psykisk hälsa, både inom barn- och ungdomspsykiatrin och kring företagshälsovård när Adavio blir en del av Kry-familjen.