FÖRETAGSNYHETER

Kry flyttar till nya kontorslokaler i Bonnierhuset

Senast uppdaterad:

Till hösten kommer Kry att flytta sitt globala huvudkontor till nya, större kontorslokaler i Bonnierhuset i Stockholm. Flytten är ett resultat av att bolaget expanderar och nu tar nästa steg i tillväxtresan. Med de nya lokalerna ökar samordningen och förutsättningarna för nya, kreativa lösningar i skapandet av framtidens hälso- och sjukvård.

De nya lokalerna består av en 4 000 kvadratmeter öppen yta och blir arbetsplats för 300 personer i Kry:s globala team med ambition att växa i Sverige och Europa. Med de nya lokalerna skapar Kry en kreativ arbetsmiljö som stimulerar utveckling i linje med företagets själ och grundläggande värden. Med hjälp av arkitektpartnern Codesign, kommer Kry att skapa en toppmodern arbetsplats för forskning och utveckling, med friskvårdsmöjligheter och kreativa arbetsytor - allt för att maximera nytänkande, samarbete och interaktion mellan medarbetare.

Området kring Torsgatan i centrala Stockholm genomgår just nu en stor förvandling med nya cykelbanor, butiker, restauranger och kaféer. Kry kommer dessutom att ha tillgång till det rika utbud som finns i Bonnierhuset.

Kry flyttar in i de nya lokalerna i oktober. “Vi är fulla av förväntan på de möjligheter som de nya lokalerna i Bonnierhuset ger Kry, inte minst i nästa tillväxtfas. Det är ett fantastiskt läge och en plats där vi kan påskynda arbetet med framtidens hälso- och sjukvård”, säger Johannes Schildt, vd på Kry.

"Bonnierhuset är en fantastisk fastighet och med allt som är på gång i området är Torsgatan nu en riktigt bra adress. Vi ser fram emot att välkomna Kry till Bonnier Fastigheter och dessutom som grannar i Bonnierhuset", säger Tomas Hermansson, Vd på Bonnier Fastigheter.

Hitta en mottagning

Vi har mottagningar på flera platser i Sverige – här kan du hitta en nära dig.

Ditt postnummer
Se alla mottagningar

Fler artiklar

Företagsnyheter – 1 feb. 2024

Kry först ut att ansluta till Nationella läkemedelslistan

Kry har nu anslutit till E-hälsomyndighetens nya tjänster. Genom anslutningen kan Kry ta del av en patients förskrivna och uthämtade läkemedel direkt i sin eget system. Nationella läkemedelslistan är det första steget i en nationell digital infrastruktur

Läs mer