FÖRETAGSNYHETER

Kry och MEDS samarbetar för smidigare och snabbare vård

Senast uppdaterad:

För att skapa bästa möjliga vårdupplevelse har KRY inlett ett samarbete med online-apoteket MEDS. Apoteksbesöket är integrerat i KRY:s app och medicinen levereras inom ett par timmar i Stockholmsområdet. Detta gör resan från vård till behandling snabbare och smidigare för patienten.

KRY och MEDS driver ett nödvändigt paradigmskifte i vården som innebär att vården anpassar sig efter patienten istället för att patienten ska anpassa sig efter vårdsystemet säger Tobias Niemi, Sverigechef, KRY

Nu slipper patienten lämna KRY-appen för att logga in hos ett apotek, och kan få en sömlös digital patientresa samt snabb hemleverans av sina mediciner. Patienten kan också få insyn och kontroll över alla sina recept och se, följa eller förnya dem i KRY-appen. Man kan även se sitt högkostnadsskydd för läkemedel.

Vi vill tillsammans förenkla för människor i vardagen. Patienter kan nu via MEDS OCH KRY enkelt få vård, råd och hjälp av en farmaceut även kvällstid och leverans av läkemedel direkt hem till dörren och få en ännu smidigare digital vårdresa. Joanna Elmes, Produktchef, MEDS.

Från vård till snabb och säker leverans av läkemedel, med personlig service både från läkare och farmaceuter. Vårdkedjan sluts och kunden ser direkt om varan finns i lager och kan få den snabbt levererad i anslutning till läkarbesöket.

Hitta en mottagning

Vi har mottagningar på flera platser i Sverige – här kan du hitta en nära dig.

Ditt postnummer
Se alla mottagningar

Fler artiklar

Företagsnyheter – 4 juni 2024

Sjöfartsverket väljer Kry som leverantör av medicinsk rådgivning

Kry kommer att erbjuda akut medicinsk rådgivning till personer på fartyg i svenska farvatten. Detta efter att ha vunnit en upphandling från Sjöfartsverket av Telemedical Assistance Service (TMAS).

Läs mer