FÖRETAGSNYHETER

Kry öppnar vårdcentral i Lund

Senast uppdaterad:
Måndag den 3 december öppnar KRY sin första fysiska vårdcentral i Lund. Etableringen ger KRY möjlighet att fortsätta skapa nya lösningar för framtidens vård.

De tre senaste åren har vi skapat nya arbetssätt och kunskaper i hur vård levereras digitalt och idag är vi ledande i Europa. Med den här etableringen kommer vi kunna fortsätta utveckla lösningar som förenklar och gör vården smidigare för patienterna, säger Livia Holm, Tf Sverigechef på KRY.

Vårdcentralen är utformad och byggd för patienterna. Personal som såväl utrustning kommer att flyttas runt, så att patienterna inte behöver byta undersökningsrum för undersökningar eller provtagningar. Det finns också digitala rum där patienter kan koppla upp sig till KRYs flera hundratals läkare och psykologer.

Vi vill fortsätta vidareutveckla och revolutionera vården med patienten i fokus. För att kunna göra det behöver vi vara med i hela vårdkedjan. Därför öppnar vi nu en fysisk vårdcentral, avslutar Livia Holm.

Varmt välkommen att besöka vårdcentralen på Scheelevägen 4 i Lund från den 3 december 2018.

Linda Bengtsson Head of Media Relations 0722-15 59 55

Om KRY KRY gör det möjligt för patienter att träffa läkare och psykologer via videosamtal. KRY kan hjälpa till med diagnos, recept, sjukintyg, remiss, provtagning eller medicinsk rådgivning. Idag erbjuder KRY patienter från hela landet vård på lika villkor under större delen av dygnets timmar med endast några minuters väntetid.

Hitta en mottagning

Vi har mottagningar på flera platser i Sverige – här kan du hitta en nära dig.

Ditt postnummer
Se alla mottagningar

Fler artiklar

Företagsnyheter – 4 juni 2024

Sjöfartsverket väljer Kry som leverantör av medicinsk rådgivning

Kry kommer att erbjuda akut medicinsk rådgivning till personer på fartyg i svenska farvatten. Detta efter att ha vunnit en upphandling från Sjöfartsverket av Telemedical Assistance Service (TMAS).

Läs mer