Kry öppnar sin första barnavårdscentral

Senast uppdaterad:
Pressbild BVC Sickla
I Sicklas hälsohus Curanten, strax utanför Stockholm, har nu Krys första barnavårdscentral (BVC) öppnat. I moderna och lekfulla lokaler kommer trygg och erfaren personal kunna ge barnfamiljer god och och nära vård.

I december invigdes Krys vårdcentral i Sickla och på markplan i samma lokaler öppnar vårdgivaren nu även sin första BVC - redo att ta emot barn mellan 0 och 6 år. Tack vare ett särskilt familjefokus så tror verksamhetschef Lindita Dautovic att framför allt familjer kommer ha Krys vårdcentral och BVC i Sickla som sitt förstaval.

- Att vi nu även öppnar BVC kopplad till vår vårdcentral gynnar invånarna och det är viktigt för våra patienter, inte minst för familjer, att kunna få vård i närheten till sitt hem. Jag är så stolt att vi öppnar Krys första BVC här i Sickla och jag ser fram emot att välkomna barnfamiljer hit till våra fantastiska lokaler där vår trygga personal är redo att hjälpa till med hälsoundersökningar, läkarbesök och vaccinationer. Det här tillgängliggör god och nära vård och är ett tydligt komplement till vår digitala tjänst som redan är uppskattad av Nackaborna, säger verksamhetschef Lindita Dautovic.

Kry BVC Sickla är inredd och anpassad för att alla ska känna sig trygga i lokalerna och där kommer barn och föräldrar möta barnsjuksköterskor och läkare med lång erfarenhet av barnavård. Det är den första barnavårdscentralen som Kry öppnar och i vår kommer ytterligare en öppna i Malmö.

Hitta en mottagning

Vi har mottagningar på flera platser i Sverige – här kan du hitta en nära dig.

Ditt postnummer
Se alla mottagningar

Fler artiklar

Företagsnyheter – 4 juni 2024

Sjöfartsverket väljer Kry som leverantör av medicinsk rådgivning

Kry kommer att erbjuda akut medicinsk rådgivning till personer på fartyg i svenska farvatten. Detta efter att ha vunnit en upphandling från Sjöfartsverket av Telemedical Assistance Service (TMAS).

Läs mer