Kry-logo
Vi kommer snart att påbörja vaccineringen mot covid-19 i fas 4. Denna sida uppdateras inom kort med information om hur du bokar tid.
Man blir vaccinerad mot covid 19 av sjuksköterska

Vaccination mot covid-19 i Västra Götaland

Snart påbörjar vi vaccineringen i fas 4. I samarbete med Västra Götalandsregionen kommer vi på Kry att erbjuda vaccination mot covid-19 på ett flertal platser runt om i regionen.

Vi på Kry kommer att erbjuda vaccination mot covid-19 på fyra nya vaccinationsenheter i Borås, Göteborg och Trollhättan.

Vaccinationsenheterna kommer att vara öppna vardagar och du kommer kunna boka tid via Krys bokningssystem. All information kommer även finnas på 1177 vaccineringen av fas 4 beräknas i nuläget att starta i slutet av maj.

Denna sida uppdateras löpande och mer information om hur du bokar tid för vaccination kommer inom kort. Du kan även hitta mer information kring vaccination på regionens hemsida.

Eftersom vaccintillgången varierar kan också antalet tider för vaccination göra det. Vi gör vårt bästa för att kunna vaccinera så många som möjligt så fort som möjligt.

Så bokar du dos 2

Efter att du har fått dos 1 kan du logga in i appen och boka tid för dos 2. Kom ihåg att ta med dig ditt vaccinationskort när du får dos 2.

Vilka ingår i fas 4?

  • Övriga vuxna personer mellan 18 och 59 år som inte har vaccinerats i tidigare faser. De äldsta prioriteras först.

Vad kostar det att vaccinera sig?

Det är gratis att vaccinera sig mot covid-19.

Håll dig uppdaterad om coronavaccination i Västra Götaland

Fyll i din e-postadress nedan så kommer vi skicka mer information till dig via mejl. Du kommer bland annat bli uppdaterad om hur vaccinationen kommer gå till och hur du bokar tid. Notera att du anmäler dig till Krys nyhetsbrev genom att lämna din e-postadress.

Snart kan du vaccinera dig här

I kartan nedan ser du våra vaccinationsenheter som snart öppnar i Västra Götaland. Alla dessa kommer att vaccinera enligt regionens prioritetsordning.

Vanliga frågor om covid-19-vaccination

Vi reserverar oss för eventuella ändringar utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Logo Västra Götalandsregionen På uppdrag av

Kry samarbetar med
MEDS.se loggaLloyds logoUnilabs logoSYNLAB - medilab logo

Kry-logo
Navigera

English
Kry ägs och drivs av Kry International AB (556967-0820).
Användarvillkor ·
kry.de ·
kry.no ·