FÖRETAGSNYHETER

Nu öppnar äntligen Kry sin vårdcentral i Höör

Senast uppdaterad:
Den 1 februari öppnar Kry både vårdcentral och barnmorskemottagning i Coloramahuset vid Gamla Torg och kommer då ha öppet hus de två första dagarna.

Under det senaste året har Kry öppnat upp fler vårdcentraler i Region Skåne och bidrar mer och mer när det kommer till skåningarnas hälsa. På vårdcentralen i Höör kommer det finnas läkare, specialistläkare, sjuksköterskor, psykolog, fysioterapeut, dietist och även tillgång till arbetsterapeut. Dessutom öppnas en efterlängtad barnmorskemottagning, med läkare och barnmorskor. Den nya vårdcentralen är efterlängtad.

- Vi har aldrig känt oss så välkomna som nu när vi kommer till Höör, både vad gäller från Höör-borna och från politiskt håll. Sedan vi förra våren berättade att vi skulle öppna är det oerhört många som har hört av sig och frågat när det är dags så man kan lista sig hos oss. Vi hoppas verkligen att invånarna i Höör kommer se fördelarna med Kry när de ser vilken bra vård vi erbjuder och hur smidigt det kommer vara. Vi kommer erbjuda en god och nära vård på ett smidigt och enkelt sätt och när Höör nu växer så ser vi att det verkligen finns behov av en vårdcentral till. säger Johanna Ling, regionansvarig på Kry i Skåne.

Media är välkommen att delta vid invigningen som sker onsdagen den 1 februari kl 09:00 då Krys regionchef Johanna Ling tillsammans med verksamhetschef Andreas Hellkvist och Olga Stevens, barnmorska och ansvarig för barnmorskemottagningen. Vid invigningen deltar även representanter från Höör kommun, bland andra kommunstyrelsens ordförande Johan Svahnberg, Margareta Johansson, ordf socialnämnden och socialchef Ewa Näslund.

Anmälan görs till press@kry.se, gärna innan tisdag kl. 15:00.

För frågor, vänligen kontakta

Jonas Beltrame-Linné

Presschef Kry

010-17 86 200

Hitta en mottagning

Vi har mottagningar på flera platser i Sverige – här kan du hitta en nära dig.

Ditt postnummer
Se alla mottagningar

Fler artiklar

hand with phone logged into the Kry app
Företagsnyheter – 23 apr. 2024

Kry rankas som ett av världens mest innovativa digitala hälsoföretag

När tidskriften Newsweek för första gången utser världens mest innovativa digitala hälsoföretag är Kry ett av dessa.

Läs mer