Kry BVC Haga

Välkommen till Kry Barnavårdscentral Haga. En BVC för hela familjen – nära dig som bor i Vasastan, Hagastaden och Solna. Ni blir kallade till oss för hälsoundersökningar, läkarbesök och vaccinationer ända fram till skolstart. Våra barnsjuksköterskor har lång erfarenhet av barnavård och blir en trygg kontakt för dig och din familj.

Ring och boka tid

Kry BVC Haga

Hälsingegatan 47

11331 Stockholm

Vägbeskrivning
Öppettider

Måndag–fredag

08:00–17:00

Kontakt

Telefon

010-405 45 00

Hitta hit

Aktuellt just nu

Barnhälsovårdsprogrammet
På Kry BVC Haga arbetar vi efter barnhälsovårdsprogrammet som är framtaget av socialstyrelsen. I programmet ingår hälsoundersökningar, vaccinationer och barnläkarbesök. Vid alla besök pratar vi om barnets utveckling samt mäter och väger ert barn.
Läs mer
Vaccinationsprogrammet för barn
Vaccinationer ges på Kry BVC Haga enligt det svenska vaccinationsprogrammet. Barnet erbjuds vaccin mot tolv sjukdomar som tas vid olika åldrar. Vaccinationerna är avgiftsfria.
Läs mer på 1177
Följ din graviditet i Kry-appen
På vår BVC hjälper vi dig när barnet är fött. Om du är gravid kan du följa din och barnets utveckling i Kry-appen. Under “Min profil” kan du enkelt lägga till din graviditet. Där kan du räkna ut beräknat förlossningsdatum och lära dig mer om vad du kan förvänta dig vecka för vecka.
Ladda ned Kry-appen
Kipp och vännerna
Inget barn ska behöva känna sig orolig när de besöker vården. Inför öppningen av vår första barnavårdscentral pratade vi med barn för att ta reda på hur vi kunde förbättra deras vårdupplevelse. Därefter föddes Kipp – barnens vårdkompis.
Läs mer

Vad vi erbjuder

Fyra anledningar till att lista dig hos Kry
Trygg och erfaren personal
Våra barnsjuksköterskor har lång erfarenhet av barnsjukvård och blir en trygg kontakt för dig och din familj. Du kan vända dig till oss för stöd och råd kring föräldrarollen.
Videosamtal med våra barnsjuksköterskor
Om du vill veta mer om vår BVC kan du be om ett videosamtal där du får chans att se lokalerna och bekanta dig med våra barnsjuksköterskor.
Moderna och lekfulla lokaler
Vår BVC är inredd och anpassad för att alla barn ska känna sig trygga i våra lokaler. Kry BVC Haga är dessutom i toppmodernt skick och ligger i samma hus som vår vårdcentral.
Online Krankschreibung > Kids > Für Kinder > Image
Föräldragrupper
I våra föräldragrupper får du/ni utbyta tankar och erfarenheter tillsammans med andra nyblivna föräldrar i området. Vi erbjuder föräldragrupper till både förstagångsföräldrar och flergångsföräldrar.

SLL Logo

Läs mer på 1177.se

På 1177.se kan du bland annat hitta information om vård för ditt barn och hur du väljer eller byter vårdcentral eller barnavårdscentral.

1177 Vårdguidens e-tjänster
Läs mer om att byta eller välja vårdcentral eller barnavårdscentral