Kry-logo
Ladda ned

BARN OCH FAMILJ

Barnpsykologen svarar på frågor

Senast uppdaterad:
ons 12 feb. 2020

Trygg vård för hela familjen

Boka möte

KRYs Martin Forster är legitimerad psykolog samt forskare vid Karolinska Institutet i Stockholm. Han är även författare till flera populära böcker om barnuppfostran och medverkar ofta i alltifrån TV och radio till poddar för att dela med sig av sin forskning.

Forster har tidigare medverkat i podden Rulla Vagn i avsnittet 4 byggstenar till en bra relation med ditt barn. Nu är han aktuell i samma podd igen, men belyser nya teman. Denna gång svarar Forster på frågor om trots hos barn, syskonbråk och vad som är viktigt att tänka på vid en separation med barn inblandade. Du kan lyssna direkt i spelaren nedan:

<iframe height="200px" width="100%" frameborder="no" scrolling="no" seamless src="https://player.simplecast.com/c2465cd1-9aa7-4f38-9af2-ed431b216aeb?dark=false"></iframe>
Senast uppdaterad:

Fler artiklar

illustration-kvinna-håller-barn-i-famnen
Barn och familj – 18 maj 2022 
Minska risken för att barn tar skada av separationer
En kärleksrelation som tar slut är aldrig okomplicerad – speciellt inte om det finns barn med i bilden. Här går vi igenom hur du kan prata med barnen om stundande skilsmässa och vad du bör tänka på innan och efter separationen.
illustration-blå-gul-barn-oro-ångest
Barn och familj – 27 feb. 2022 
Så kan du prata med barn om krig och oroligheter
Europa befinner sig i ett allvarligt läge – Ukraina har blivit invaderat och oskyldiga människor har drabbats. Media matar oss med bilder och barn kan ha svårt att ta in vad som händer. Här går vi igenom hur du kan prata med barn som känner oro.