Kry-logo
Ladda ned

Läkarvård

Våra läkare kan hjälpa till vid en mängd olika besvär – via appen eller på en av våra vårdcentraler.

Boka möte

När du är sjuk eller besväras av något och behöver vård så finns vi här för dig – dygnet runt, årets alla dagar. Våra läkare kan hjälpa dig med professionell bedömning och behandling samt recept vid behov, eller remiss till vidare vård om du behöver det.

När kan vi vara till hjälp?

Till oss kan du vända dig för att få hjälp med bland annat dessa symptom och besvär:
Allergi
Allergier
Bihålebesvär
Eksem
Insektsbett
Kvinnohälsa
Mag- och tarmproblem
YouTube play

Så arbetar vi

Våra läkare är legitimerade och har alla erfarenhet av arbete inom primärvård. De arbetar utifrån den senaste vetenskapliga kunskapen och erbjuder kvalificerad vård på en rad olika språk. I samband med anställning genomgår samtliga läkare en gedigen kontroll och därefter en strukturerad process i kvalitetssyfte, som fortgår under hela anställningsperioden.

Läkare som arbetar hos oss erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i tjänsten, bland annat genom webbinarier. De ges även en unik möjlighet att i digitala forum diskutera kliniska fall i realtid tillsammans med kollegor, och på så vis dra lärdom av varandras kompetens inom en mängd olika specialistområden.

Hur går det till?

Logga in i appen
Ladda ned Kry, logga in i appen och ange vad du söker hjälp för.
Boka en tid
Svara på några korta frågor och boka en tid som passar dig.
Bli uppringd
Läkaren ringer upp via video i appen och samtalet är igång.
Boka möte

Pålitliga läkare som tar sig tid att lyssna

Våra läkare har varierande bakgrund och besitter gedigen kompetens inom en rad olika specialiteter. I varje möte tar de sig tiden att lägga märke till detaljer och lyssna på vad som är viktigt för dig som patient, vilket är anledningen till vårt genomsnittliga patientbetyg på 4,9 av 5.

Om du råkat ut för ett kritiskt olycksfall eller om du har misstankar om en allvarlig sjukdom så bör du uppsöka en akutmottagning. Upplever du att läget är akut så ska du alltid kontakta 112.

Apple app storeGoogle Play