Läkarvård

Våra erfarna läkare är redo att ta hand om dig – både i appen och på våra vårdcentraler. Du får professionell bedömning, behandling och recept.

Boka möte

Professionell bedömning och behandling

Alla våra läkare har svensk läkarlegitimation och erfarenhet av att jobba inom primärvården. Baserat på deras professionella bedömning ser de till att du får behandlingen, recepten och remisserna som du behöver. De tar sig tid att lägga märke till detaljer och lyssna på vad som är viktigt för just dig i varje möte. 


Träffa specialister med bred kompetens 

Hos oss hittar du kompetens inom många olika specialistområden. Hos oss jobbar över 350 läkare. De jobbar nära ihop och har därför möjlighet att dela erfarenheter och diskutera för att komma fram till bästa möjliga behandling. 

Vår vårdpersonal erbjuds regelbunden kompetensutveckling. Det gör att de kan bredda sin kompetens och arbeta utifrån den senaste vetenskapliga kunskapen.


Få vård på olika språk

Alla våra läkare pratar svenska och engelska, men vi kan också erbjuda vård på flera andra språk. Du kan välja vilket språk du vill söka vård på i appen.  

Omsorgsfullt utvalda läkare

De läkare som jobbar hos oss är omsorgsfullt utvalda för att du som patient ska få den absolut bästa vården. När vi anställer läkare genomgår de en gedigen anställningsprocess med intervjuer och tester för att säkerställa deras medicinska kompetens. Vi kontrollerar alltid IVO, HOSP och brottsregistret innan anställning.

All ny vårdpersonal går igenom en journalgranskning högst 12 timmar efter att de har börjat. Det innebär att vi kontrollerar den medicinska kvaliteten, journalförandet och hur de följer våra riktlinjer. Journalgranskningar görs sedan kontinuerligt.

Så söker du vård hos oss

Logga in med BankID

Starta din bokning genom att logga in i vår app eller här på webben. Du som är vårdnadshavare kan boka en tid för ditt barn.

Boka mötet

Berätta vad du söker vård för och svara på några frågor. Välj sedan en tid som passar dig och bekräfta din bokning.

Vi hör av oss

Vi startar videosamtalet eller skriver till dig i chatten. Ofta får du börja med att prata med en sjuksköterska som gör en första bedömning.

Boka möte

Mest sökta just nu:

Förnya receptHudutslagPollenallergiLäkarintyg och sjukintygHostaBMICoronavirus

Pålitliga läkare som tar sig tid att lyssna

Våra läkare har varierande bakgrund och besitter gedigen kompetens inom en rad olika specialiteter. I varje möte tar de sig tiden att lägga märke till detaljer och lyssna på vad som är viktigt för dig som patient, vilket är anledningen till vårt genomsnittliga patientbetyg på 4,9 av 5.

Hitta mottagning

Vi har mottagningar på flera platser i Sverige – här kan du hitta en nära dig.

Ditt postnummer
Se alla mottagningar

För en smidigare vårdupplevelse

Logga in eller ladda ned appen kostnadsfritt via App Store eller Google Play. I appen kan du enkelt söka vård och hantera dina ärenden.

Starta appen
Apple app storeGoogle Play