Kry-logo
Ladda ned

COVID-19

Dags för Kry att vaccinera i Västra Götaland

Senast uppdaterad:
ons 9 juni 2021
Nu öppnar bokningen av vaccinering hos Kry i Västra Götaland efter lång väntan och på måndag får de första patienterna sitt efterlängtade vaccin. Tider kommer finnas tillgängliga i Borås, Trollhättan och vid de två vaccinationsmottagningarna i Göteborg.

- Efter flera veckors väntan är det nu äntligen dags för vår vårdpersonal att få vara med i det viktiga uppdraget att vaccinera befolkningen i Västra Götaland. Lagom till eftermiddagsfikat så läggs tider upp i Kry-appen och från måndag är vi sedan igång i Göteborg, Borås och Trollhättan. Till att börja med så är det begränsat med tider och det beror på såklart på att vi inte får tillräckligt med vaccin men vi hoppas det kommer kunna öka snabbt framåt, säger Krys vaccinationssamordnare Maria Christoffersson.

Tidsbokning av vaccineringen öppnas under eftermiddagen torsdagen den 10 juni och bokningen görs via Krys eget bokningssystem i Kry-appen och via kry.se. Det kommer även finnas länk på 1177.se så att man enkelt kan hitta till bokningen.

Krys vaccinationsmottagningar i Göteborg kommer finnas på Chalmers kårhus i centrala Göteborg och på Lindholmen Science Park på Hisingen. I Borås kommer vaccineringen ske på Borås Kongress och i Trollhättan på Scandic Swania.

Senast uppdaterad:

Fler artiklar

Man blir vaccinerad mot covid 19 av sjuksköterska
Covid-19 – 2 maj 2021 
Kry öppnar vaccinationsmottagningar i Borås, Göteborg och Trollhättan
När Västra Götalandsregionen drar igång sista fasen av vaccineringen så kommer Kry öppna fyra nya vaccinationsmottagningar. Totalt kommer drygt 15 000 patienter i veckan i Borås, Göteborg och Trollhättan kunna vaccineras av Krys vårdpersonal.
Covid-19 – 16 apr. 2021 
Kry öppnar vaccinationsmottagningar i Rinkeby och Nacka
På tisdag öppnar Kry två nya vaccinationsmottagningar i Stockholm – i Rinkeby och Nacka Strandsmässan. Inledningsvis kommer totalt 6 000 patienter i veckan att vaccineras på de två mottagningarna, vilket ökar vaccinationskapaciteten i Region Stockholm.