COVID-19

Dags för Kry att vaccinera i Västra Götaland

Senast uppdaterad:
Nu öppnar bokningen av vaccinering hos Kry i Västra Götaland efter lång väntan och på måndag får de första patienterna sitt efterlängtade vaccin. Tider kommer finnas tillgängliga i Borås, Trollhättan och vid de två vaccinationsmottagningarna i Göteborg.

- Efter flera veckors väntan är det nu äntligen dags för vår vårdpersonal att få vara med i det viktiga uppdraget att vaccinera befolkningen i Västra Götaland. Lagom till eftermiddagsfikat så läggs tider upp i Kry-appen och från måndag är vi sedan igång i Göteborg, Borås och Trollhättan. Till att börja med så är det begränsat med tider och det beror på såklart på att vi inte får tillräckligt med vaccin men vi hoppas det kommer kunna öka snabbt framåt, säger Krys vaccinationssamordnare Maria Christoffersson.

Tidsbokning av vaccineringen öppnas under eftermiddagen torsdagen den 10 juni och bokningen görs via Krys eget bokningssystem i Kry-appen och via kry.se. Det kommer även finnas länk på 1177.se så att man enkelt kan hitta till bokningen.

Krys vaccinationsmottagningar i Göteborg kommer finnas på Chalmers kårhus i centrala Göteborg och på Lindholmen Science Park på Hisingen. I Borås kommer vaccineringen ske på Borås Kongress och i Trollhättan på Scandic Swania.

Hitta en mottagning

Vi har mottagningar på flera platser i Sverige – här kan du hitta en nära dig.

Ditt postnummer
Se alla mottagningar

Fler artiklar

Man blir vaccinerad mot covid 19 av sjuksköterska
Covid-19 – 2 maj 2021

Kry öppnar vaccinationsmottagningar i Borås, Göteborg och Trollhättan

När Västra Götalandsregionen drar igång sista fasen av vaccineringen så kommer Kry öppna fyra nya vaccinationsmottagningar. Totalt kommer drygt 15 000 patienter i veckan i Borås, Göteborg och Trollhättan kunna vaccineras av Krys vårdpersonal.

Läs mer