COVID-19

Kry öppnar vaccinationsmottagningar i Rinkeby och Nacka

Senast uppdaterad:
På tisdag öppnar Kry två nya vaccinationsmottagningar i Stockholm – i Rinkeby och Nacka Strandsmässan. Inledningsvis kommer totalt 6 000 patienter i veckan att vaccineras på de två mottagningarna, vilket ökar vaccinationskapaciteten i Region Stockholm.

- Vi är mycket glada att nu äntligen kunna öppna våra vaccinationsmottagningar och få stötta Region Stockholm i det här viktiga arbetet. Att dessutom ha möjlighet att göra det både i Rinkeby och i Nacka gör att vi kommer kunna nå många Stockholmare på ett tillgängligt sätt. Vi är stolta för att få vara med och ta ansvar nu när befolkningen fortsätter att få det efterlängtade vaccinet, säger Krys vaccinsamordnare Maria Christoffersson.

Vaccineringsmottagningarna kommer att vara öppna måndag till fredag mellan klockan 10 och 18. Bokning av vaccinationstid görs via appen Alltid Öppet, där det behövs Bank-id eller Freja e-id plus för att boka tid. Frågor och funderingar kring sin bokning på Krys vaccinationsmottagningar hänvisas till 1177 och appen Alltid Öppet.

Här finns våra vaccinationsenheter:

  • Kry Vaccinationsenhet Nacka Strand, Cylindervägen 3, Nacka Strand
  • Kry Vaccinationsenhet Rinkeby, Bredbyplan 36, Spånga

Om du som journalist har frågor eller önskemål om att besöka vaccinationsmottagningarna, vänligen kontakta

Jonas Beltrame-Linné
Presschef Kry
010-17 86 200
press@kry.se

Om Kry

Sedan starten 2015 har Krys läkare, sjuksköterskor och psykologer hjälpt över tre miljoner patienter i Sverige. Utöver digitala vårdmöten har Kry även ett tjugotal vårdcentraler runt om i Sverige. Målet är att vara den ledande aktören som kombinerar digitala och fysiska patientmöten för en ökad tillgänglighet i vården. Kry är Europas största digitala vårdgivare och finns även i England, Norge, Frankrike och Tyskland.

Hitta en mottagning

Vi har mottagningar på flera platser i Sverige – här kan du hitta en nära dig.

Ditt postnummer
Se alla mottagningar

Fler artiklar

Covid-19 – 9 juni 2021

Dags för Kry att vaccinera i Västra Götaland

Nu öppnar bokningen av vaccinering hos Kry i Västra Götaland efter lång väntan och på måndag får de första patienterna sitt efterlängtade vaccin. Tider kommer finnas tillgängliga i Borås, Trollhättan och vid de två vaccinationsmottagningarna i Göteborg.

Läs mer